گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

توافق اخیر فتح و حماس؛ گامی مثبت برای مقابله با اشغال کرانه باختری

اعضای ارشد گروه‌های مختلف فلسطینی توافق اخیر فتح و حماس برای مقابله با اشغال کرانه باختری را گامی مثبت ارزیابی و بر مشارکت همه برای مقابله با چالش‌ها تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، واکنش طرف‌های مختلف فلسطینی به کنفرانس خبری مشترک میان دو عضو ارشد جنبش‌های فتح و حماس در هفته گذشته و اعلام توافق بر سر مقابله با طرح اشغال کرانه باختری ادامه دارد.

 

جهاد اسلامی

«نافذ عزام» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین به شبکه «المیادین» گفت: تلاش‌ها اکنون بر روی آغاز گفت‌وگوی ملی فراگیر میان تمام نیروهای فلسطینی متمرکز شده و حماس ما را در جریان تماس‌هایش با جنبش فتح قرار داده است.

 

وی افزود، پروژه ملی برای تشکیل جبهه داخلی با مشارکت همه و با هدف مقابله با چالش‌ها و فشارها باید احیا شود و بر روی چشم‌انداز مشترک میان تشکیلات خودگردان و گروه‌های فلسطینی جهت مقابله با طرح اشغال باید توافق شود.

 

عزام تأکید کرد، دیدار میان فتح و حماس برای سروسامان دادن به وضعیت فعلی ضروری است و امیدوار است که امید ملت فلسطین برای پایان اختلافات ناامید نشود.

 

وی افزود، پایان تفرقه میان گروه‌های فلسطینی منجر به سردرگمی تل‌آویو می‌شود و محاسبات این رژیم برای تسلط و محاصره را بر هم خواهد شد.

 

عزام تأکید کرد: کشورهای عربی حمایت لازم را از ما نداشته‌اند و برخی از آنها بر فلسطینی‌ها اعمال فشار می‌کنند.

 

جبهه مردمی

«ماهر الطاهر» از رهبران جبهه مردمی برای آزادی فلسطین هم گفت، این اقدام فتح و حماس، افق‌ها برای آشتی فراگیر فلسطینی را خواهد گشود. برای مقابله با اشغال کرانه باختری باید به اختلاف فلسطینی-فلسطینی پایان داد؛ اقدام فتح و حماس در مسیر صحیح است اما کافی نیست.

 

وی تأکید کرد، باید شرایط را تغییر داد و راهبردی جدید برای مرحله جدید اتخاذ کرد . ادامه تفرقه فلسطینی در سایه چالش‌های کنونی علیه مسأله فلسطین «دیوانگی» است.

 

فتح

«احمد حلس» عضو کمیته مردمی فتح هم گفت، فضای مثبت کنونی میان فتح و حماس نباید منحصر به این دو جنبش شود و باید به تمام گروه‌های فلسطینی تسری پیدا کند. اکنون لحظه مناسب برای کنار گذاشتن اختلافات فرا رسیده و همه باید این لحظه را دریابند.

 

وی خطاب به ملت فلسطین گفت: مسایل زیادی تغییر پیدا کرده و خطری همه را تهدید می‌کند. گام‌های آینده برای تمام کسانی که منافع ملت فلسطین برایشان مهم است، اطمینان‌بخش خواهد بود.

 

«صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس و «جبریل الرجوب» دبیرکل کمیته مرکزی فتح هفته گذشته از آغاز کار ملی برای مقابله با طرح اشغال کرانه باختری خبر داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر